February 20, 2018

Aritkel ini menerangakan JENIS – JENIS AUTOGATE MALAYSIA YANG PERLU ANDA KETAHUI SEBELUM MEMASANGNYA

Pemasangan Autogate Rumah adalah salah satu cabang keselamatan anda dirumah. Dimana autogate berfungsi sebagai kunci automatic tanpa anda perlu memegang gate.

Di Malaysia...

February 14, 2018


TAIPEI - TAIWAN. Seorang lelaki yang mencari bateri gantian untuk iPhonenya terkejut apabila ia meletup secara tiba-tiba setelah dia menggigit bateri tersebut,lapor Taiwan News.

Rakaman CCTV dari kedai terbabit menunjukkan bateri tersebut meletup setelah lelaki berke...

February 11, 2018

Dalam perkembangan terkini kes pelajar perempuan menggantung diri kerana dituduh mencuri telefon bimbit gurunya, sumber polis mengesahkan rakaman kamera litar tertutup (CCTV) sekolah yang diperoleh mendapati M Vasanthapiriya, 14, mengambil telefon bimbit gurunya, lapor...

February 10, 2018

Di China, ada bandar yang sudah memasang kamera CCTV dengan ciri pengesanan wajah. Sekiranya ada penduduk yang membuang sampah merata-rata contohnya, wajah pembuang sampah tersebut akan dianalisa dan maklumat dirinya akan dipaparkan di papan-papan kenyataan elektronik...

February 9, 2018

Rakaman CCTV dari sebuah kelab malam di Kuala Lumpur mungkin memaparkan detik-detik terakhir model Belanda, Ivana Smit.

Peguam Belanda, Sebas Diekstra, yang mewakili keluarga Smit, memuat-naikkan gambar pegun daripada rakaman itu di halaman Twitter semalam.

Diekstra berk...