Adakah bisnes anda mempunyai situasi seperti ini?

 

 

  • Terhegeh2 nak buat quotation guna microsoft office & excel ?

  • Nak rekod & follow up automatik hutang customer yang dah bertimbun-timbun ??

  • nak staff rekod income dan perbelanjaan harian sepantas kilat ?

  • nak simpan database customer dan blast email dan sms secara pantas & bersistem

  • nak hantar invoice & quotation sepantas 2 saat

  • ada masalah macam2 dengan staf ??

Online invoice

Payroll

accounting & gst

Human Resource

 Management

Online payment

Customer databased

to do system

fingerprint

Cctv

book keeping

alarm security

Door access

sms system

pabx telephone

system

Kepakaran saya adalah...

Kepakaran sy adalah membantu para

usahawan mensistemkan bisnes mereka

secara teknikal melalui teknologi terkini

supaya mereka tak perlu lagi pening

kepala nak handle bisnes.

Apa Kata Mereka Yang Hadir?

 

ya sharekan ?

apa yg anda bakal saya sharekan ?

" Bisnes saya berusia 20tahun, di pejabat, terdapat timbunan fail, dengan BBB, saya fikir, kami tak lagi menggunakan stor itu utk menyimpan fail2 yang begitu banyak, tq to en faizal kerana memberi idea dan tunjuk ajar, "Tuan Muhd Ismail Managing Director dari Moccis Furniture

 

Adakah anda menghadapi masalah nak hantar quotation tak sempat? nak hantar invoice pun tak sempat? ada masalah claim company bertimbun-timbun? ada masalah nak record dan colect hutang? ada masalah nak cek customer mana yang tak bayar lagi? dengan Bengkel Bisnes Bersistem kita boleh buat quotation & invoice dalam masa 2 saat nak cek monthly sales dgn pantas..yang bestnya. semua ini anda boleh cek melalui smart hp anda..dimana sahaja anda berada.

 

 Tuan AJ Mal dari IOS Ventures Sdn Bhd.

"Bengkel ini memudahkan saya menguruskan bisnes sy dgn bersistem, sebelum ni sy buat ikut acara saya dan takda sistem untuk bantu saya untuk follow up sy punya quotation dan invoice, disini yg baiknya kita diajar 40-50 teknik. Antara tekniknya adalah bagaimana kit aboleh follow up customer tru whatsapp , tru email, dan kita yg paling penting bagaimana kit anak record payment customer, dan nak tahu customer mana yan gberhutang dengan kita , supaya kita punya sales tu sentiasa ada, dan tiada tunggakan. "

 

En Din Gombak

 

Isnin 25/1/2016

Isnin 10pg - 6ptg

iworks virtual office shah alam,

no 74a, jln badminton 13/29, shah alam

Next seminar on

RM299

 

Seorang

TEmpat Terhad & masa hanya  tinggal